fbpx

Een prachtig boeket gele tulpen.

Met dit prachtige boeket gele tulpen haal je de zomer in huis! Wij bezorgen de tulpen direct vanuit de kas rechtstreeks bij jou aan de deur. Zo staan deze gele kanjers extra lang te stralen. Voor een extra lang vaasleven zijn deze bloemen al voorbehandeld met Chrysal, hierdoor staan ze maar liefst 20% langer dan normale tulpen!

Eigenschappen:

  • Kleur: Geel
  • Groep: Triump Tulp
  • Beschikbaarheid: Sep – Okt – Nov – Dec – Jan – Feb – Mrt – Apr – Mei
  • Vaasleven: 8 – 10 dagen
  • Lengte: 40 – 44 cm
  • Bloemtype: Enkel bloemig

Gele tulpen van Sterk Goud!

Tulipa Strong Gold

Deze gele tulpen zijn van het soort Strong Gold. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit een erg sterke tulp. Onder kwekers is deze tulp geliefd vanwege z’n sterke bol-eigenschappen, waardoor hij mooie bollen geeft. De bloemist ziet de tulp Strong Gold graag terug om zijn bijzonder lange vaasleven. Doordat jij de tulpen rechtstreeks uit de kas ontvangt, staan deze tulpen extra lang!

Het grootste soort

Strong Gold is de meest gekweekte tulpensoort in de wereld, waarbij Strong Gold bijna 10% van alle gele tulpen voor haar rekening neemt. Waar de meeste kwekers de kleinere bolmaten gebruiken, kiezen wij juist voor de grootste bollen. Zo zijn onze tulpen nog groter en langer dan jij misschien gewend bent. Echte bloemistenkwaliteit dus!

Triumph Tulp

Strong Gold behoort tot de Triump Tulpen. Hij heeft een stevige stengel met rechtopstaand blad. De bloem zelf is wat langwerpig en zal in de meeste gevallen nooit helemaal open slaan. Door dit compacte formaat blijven deze gele tulpen erg lang mooi op de vaas.

Beschikbaarheid (september tot mei)

Deze sterke rakker is van alle tulpen veruit het langst beschikbaar. Door zijn unieke bol-eigenschappen kunnen we deze gele tulpen het gehele seizoen aanbieden. Waar andere tulpensoorten een voorkeur hebben om vroeg of juist laat in het seizoen te bloeien kunnen, we van Strong Gold heel lang genieten.

 

Our variaties:

Our assortment:

Menu