Onze topper
Tulp mét bol

Bij BOLT Amsterdam vinden wij tulpen zonder bol eigenlijk best raar. Door tulp en bol aan elkaar vast te laten, geniet je namelijk extra lang van jouw boeket!

Dus ervaar ook eens jouw boeket tulpen op een nieuwe manier, met de tulpen mét bol van BOLT Amsterdam.

Daarom
Tulp mét bol

Extra lang genieten!

De tulpen met bol staan lekker lang. Door alle voeding in de bol is de tulp extra weerbaar tegen hogere temperaturen en eventuele bacteriën en schimmels in de omgeving.

Natuurlijke filters

De wortels van de tulpenbol functioneren als natuurlijke filters voor de tulp. Hierdoor komt er alleen schoon water in de plant, een belangrijke reden dat de tulpen langer staan.

Oneindig veel mogelijkheden

Met de bol er nog aan opent zich een wereld van nieuwe mogelijkheden! Binden, plakken, prikken, niks is te gek voor deze tulpen met bol. Zorg je dat de wortels nat blijven in een klein laagje water, dan is de rest van de creativiteit aan jou!

Bouquet of pink tulips on bulb of BOLT Amsterdam
Red Tulips with bulb

Feitje:
Vol met mineralen

De tulpenbol zit vol met voeding en mineralen. Daarom is het eigenlijk best raar om de bol er af te snijden. Door de bol er nog aan vast te laten, kan de tulp zich hier het hele vaasleven mee voeden. Je zult zien dat de bloem groter wordt en de kleur nog intenser. Dat is voor jou en voor de tulp nog langer en gezonder genieten!

Alle feitjes

Tulpen met bol zijn langer houdtbaar

Longer shelf life

Tulpen op bol zitten vol met mineralen

Full of minerals

Tulpen op bol zien er nog mooier uit

An amazing appearance

Tulpen op bol hebben een stevigere stengel

Sturdy stem

Tulpen met bol ruiken extra lekker

Strong fragrance

Menu