fbpx

Onze kanjer
200 tulpen

Het grootste cadeau met tulpen! We zijn ze niet vergeten hoor.
200 tulpen… wat ga je d´r mee doen? Verwen jij jezelf met een huis vol tulpen of deel je ze uit aan vrienden en familie of ga je lekker op een bedje van tulpen liggen? Doe lekker gek en deel het met ons.

Weet je nog?
Onze actie van toen?

Liever dan lief! Het ging als een raket in maart! Waren we op maandag nog massaal tulpen aan het vernietigen door het wegvallen van de export, twee dagen later boden jullie massaal hulp! 200 tulpen in huis halen, het heeft voor veel liefde, troost maar ook hilariteit gezorgd. Wat ontzettend veel blije gezichten hebben wij gezien.

Jullie hebben zelf de actie vormgegeven door het overschot aan tulpen met liefde uit te delen aan familie, vrienden, buren, kennissen en veelal aan onze fantastische zorgverleners. Liever dan lief! Om elkaar in een periode van onzekerheid en spanning toch massaal een hart onder de riem te steken.

5 miljoen tulpen verkocht!

Dat deze actie in positieve zin volledig uit de hand liep met bij elkaar 5 miljoen verkochte tulpen. Wij zijn super trots dat we dit samen met jullie voor elkaar hebben gekregen.

Voor het nieuwe seizoen zijn de dozen van 200 tulpen weer beschikbaar! Dus verras je geliefde met een huis vol tulpen, of haal met de hele straat een doos tulpen in huis. Genoeg opties voor iedereen!

We hebben ze nog!

Beschikbaar in boeketten van 200 tulpen

Menü